Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Revsund

Annons

Den 22 mars höll PRO Revsund sitt årsmöte i Fanbyns bygdegård. En fullsatt sal hälsades välkommen av ordförande Erik Magnusson. Sedan fick deltagarna njuta av en världspremiär. Det var PRO Revsunds egen dansgrupp On line som visade upp sina färdigheter. Därefter framträdde Hasse Thor och Ruben innan det var dags för de egentliga årsmötesförhandlingarna.

Mötet inleddes med en stunds tystnad för att minnas de som under det gångna året lämnat oss. Efter det att styrelsen beviljats ansvarsfrihet för det gångna året vidtog val. Efter flera år som ordförande kunde Erik Magnusson överlämna klubban till sin efterträdare, som blev Else-Marie Tåqvist från Fanbyn. Anita Olsson tackade för sig efter ett år som kassör. Hon efterträds av Rune Sörell från Pilgrimstad. Solgerd Eurenius, från Grimnäs, gick in som ny ordinarie styrelseledamot.

Förra året genomfördes en trevlig resa till Kiruna. Anita Olsson var ansvarig för den resan och hon fick fortsätta ansvara för reseverksamheten. Hon berättade att hon planerade en tvådagarsresa till Röros i början på sommaren.

Efter mötet avtackades Erik Magnusson av sin efterträdare Else-Marie Tåqvist. Efter det återkom Hasse Thor och Ruben innan det var dags för en utsökt middag lagad av PRO:s eminenta köksgrupp under ledning av Gudrun Eriksson.

Det var ett mätt och belåtet gäng som gav sig av hemåt vid sjutiden på kvällen.

Sigbritt Herbert

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons