Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Rätan/Åsarna

PRO Rätan/Åsarna höll höstmöte i Brånans bygdegård torsdag 14 november med ett trettiotal medlemmar närvarande.

Ordförande Harriet Odin hälsade välkommen och inledde dagen med att tala om fallolyckor. Hon gav en del goda råd hur man undviker fall både inne och utomhus. Gerd-Lis visade en del lätta övningar som kan stärka balansen och medlemmarna uppmanades att använda 10 minuter per dag till balansövningarna. Conny och Tommy spelade och sjöng 70- och 80-tals musik innan afternoon tea och kaffe serverades.

Efter fikat öppnade Harriet höstmötet där verksamhetsplan och budget för år 2020 godkändes. Då föreningens ekonomi är god föreslogs att medlemsavgiften för år 2020 sänks från nuvarande 50 kr till 40 kr, vilket mötet godkände.

På punkten övriga frågor diskuterades "det kontantlösa samhället". Mötet kom fram till att kontanterna måste vara kvar och styrelsen uppmanades att jobba aktivt med frågan.

Harriet tackade för visat intresse och avslutade höstmötet med att påminna om adventsmys 1/12 och lilla julafton den 6/12.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel