Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Rätan-Åsarna

Annons

Onsdagen den 15 maj reste PRO Rätan-Åsarnas medlemmar till Börtnan på vårmöte. Ett 50-tal medlemmar bänkade sig för att inta lunch. Då kom Patrik Zackrisson med dragspel och liten Folke med gitarr på oväntat besök. Patrik och Folke spelade nästan en halvtimme för oss. Åke Jonsson som senare skulle underhålla oss anslöt med fiol i ett par låtar. Oväntat besök men väldigt uppskattat.

Sedan var vi mogna för lunch som bestod av falsk hummersoppa med smör och bröd. Gott och värmande.

Åsa från apoteket i Svenstavik talade om mediciner och dess verkan. Hon välkomnade oss till apoteket för att kolla upp våra tabletter så att dom inte motverkar varandra. Mycket uppskattat inslag.

Nu var det Åke Jonssons tur att underhålla oss med mycket god 50- och 60-tals musik. Lättsam och trevlig underhållning.

Kaffe och kaka smakade gott och under fikat fick vi besök av Ulf från Bergs kommun, som berättade om nya lås hos de som nyttjar hemtjänsten. Han berättade ingående om kameraövervakning nattetid. Något som kan erbjudas våra medlemmar istället för nattligt besök av hemtjänsten. Kameror har hittills installerats hos två brukare som säger sig vara nöjda. Denna åtgärd görs endast i samförstånd med brukaren.

Harriet Ödin, ordförande, berättade lite om vad som föreningen tänkt göra framöver. Tackade Patrik, Folke, Åsa, Ulf och Åke för dagen och medlemmarna för visat intresse. Alla samverkade till en mycket lyckad dag.

Harriet Ödin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons