Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Rätan-Åsarna

För andra året i rad kom PRO Rätan-Åsarna till Storsjö bygdegård med spelmän i släptåg. I år, den 11 juni, var det Irené och Harry Svensson, Olle Dillner och Yngve Olsson samt Lena Näslund som gästartist som anträdde scenen. Ordförande Harriet Ödin hälsade välkommen till ett 50-tal personer, speciellt till de fyra 80-åringar som var medbjudna. Det hurrades och sjöngs för jubilarerna och Harriet önskade dem en fortsatt trevlig dag.

En mycket god soppa med smör och bröd intogs, lite senare kaffe och kaka.

Nu var musikanterna i toppform och det spelades Jularbo likväl som god swingmusik. Harriet avbröt emellanåt med att berätta historier samt tala om vad PRO Rätan-Åsarna har för aktiviteter under sommaren och hösten.

Eva Moen läste en stämningsfull dikt av Laila Johansson, Storsjö som har gett ut en diktsamling. Laila var en av 80-åringarna som firades denna dag.

I slutet av dagen förrättades dragning på lotteriet som sålts. Många vinster fanns att välja på för de lyckliga vinnarna.

Harriet tackade musikanter, Eva Moen med kökspersonal samt alla närvarande för en mycket trevlig dag samt lovade att återkomma med musikcafé även nästa år.

Gerd-Lis Johansson