Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Ragunda

Annons

PRO Ragunda har haft  årsmöte med cirka 60 medlemmar närvarande. Mötet skedde i sockenstugan i Pålgård.

Själva årsmötet inleddes med en parentation över de 12 medlemmar som avlidit under året. Ordförande Lennart Hobring tände ett ljus och läste en dikt av Nils Ferlin.

Hans Lundqvist valdes till årsmötesordförande.  

Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar och val ser styrelsen ut som följer: Lennart Hobring, ordförande, Inger Holmbergh, kassör, Ingrid Wiksten, sekreterare, Solbritt Lidström, studieorganisatör, Sture Olsson Ingegerd Hobring och Ruth Sandström, ledamöter. Som ersättare har Ann-Marie Wiklund, Bo Svenningson och Gösta Elofsson valts. Föreningens webbansvarige är Ann-Marie Wiklund. Revisorer är Bertil Rehn och Ivar Viggeborn med ersättare Ewert Åström och Gunnar Fellbrink.

Sven Karlsson, Eivor Tuoma, Inga Blom och Anna-Britt Amrén avtackades via ombud från sina uppdrag eftersom de var frånvarande. Robert Olsson, Marie-Louise Karström, Kerstin Lindberg och Lennart Melin avtackades för sina insatser i PRO Ragunda med en vårbukett. Våra hjälpredor i köket, Inez Kämpe och Christina Andersson, avtackades också efter  flera års tjänst. Både tjänstgörande ordförande och sekreterare fick också en blombukett.  

Det informerades också om en planerad resa till Skärvången och Föllingerevyn i slutet av juni månad.

Mera information kommer i Ragundabladet. Dessutom finns det möjlighet att få hjälp med att undersöka hur man söker bostadstillägg. Intresserade kan komma till PRO-lokalen på Lingränd den 10 april så finns personer som hjälper till.

Som vanligt fanns också ett lotteri med många vinster som fann nya ägare under dagen. Som avslutning  bjöds deltagarna på kaffe och en god semla samt en härlig underhållning av Bo och Berit Svenningson som bland annat sjöng Regniga natt, Dina färger var blå, En enkel sång och Somliga går med trasiga skor, ett skönt avslut på årsmötet av våra duktiga lokala aktörer.

Ingrid Wiksten

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel