Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Östersund City

PRO Östersund City hade medlemsmöte (trivselmöte) den 24 oktober. Som vanligt träffades vi på 33:an, för macka och fika tillsammans under trivsamma former.

Officiellt började mötet klockan 13.00 men även denna gång tjuvstartade vi klockan 12.30 med frågestund och ett enklare datorstöd. Detta kommer vi att fortsätta med så länge som intresse finns och vi klarar av att besvara medlemmarnas frågor.

13.00 inledde ordförande Birgitta Hammarberg med att hälsa alla välkomna. Birgitta informerade vidare om hur projektet ”Säkra steg” med träningsappen och broschyren nu startat. Att äta balanserat, kolla sina läkemedel och framförallt träna balans är här viktiga punkter. För er som inte lyckats ladda appen i era mobiltelefoner är detta en lämplig fråga för vårt it-stöd en halvtimme före vårt nästa medlemsmöte den 20 november.

Ett nyuppsatt blankettställ i lokalen med aktuella broschyrer och med nyttig information, exempelvis om kommunens fixartjänster, bostadstillägg och aktuell vaccinering finns där.

Vi närmar oss nu både jul och influensatider. Ordförande påminde också om våra cirklar, sittgympa, sång, bridge, fria textiler och akvarellmålning. Har ni fler idéer för cirklar eller annan verksamhet så är ni välkomna med dessa. Prata med styrelsen eller varför inte skicka e-post till oss. Glöm inte nästa medlemsmöte den 20 november.

Lars Dahlquist

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel