Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Offerdal-Alsen

Årsmöte har hållits i Ede församlingshem. Ordförande Nils-Erik Eriksson hälsade medlemmarna varmt välkomna.

Under året bortgångna medlemmar hedrades med ljuständning, Margot Olsson läste en dikt, Minnenas väv av Margareta Winge, som avslutades med en stunds tystnad.

Till ordförande för mötet valdes Rolf Lilja och som sekreterare Elsie Jonsson.

Verksamhetsberättelsen som lästes upp innehöll många välbesökta aktiviteter, som bingo, boule, matlagning, medverkan i PRO-vetarna, bussresa till Lycksele-Vilhelmina, hemliga resan, även musikcaféer och soppluncher. Kassörens och revisorernas berättelse godkändes vartefter mötet beslutade att bevilja styrelsen ansvarsfrihet.

Styrelsen: Ordförande Nils-Erik Eriksson, kassör Aston Edman, sekreterare Britt-Inger Blad-Sörensdotter, vice ordförande och studieorganisatör Rolf Lilja, ledamöter Eva Sühl, Sören Söderqvist och Vivi-Anne Lind. Ersättare Berit Staf, Margot Olsson, Birgitta Pettersson och Ann-Marie Lioyd.

Monica Andersson, DigidelCenter informerade om mobiltelefon/surfplatta och Nils-Erik informerade om en plan för äldres hälsa 2020-2023. Enligt tradition bjöd föreningen på mjukstut, kaffe och kaka. Därefter dragning på lotterierna som sålts.

Nästa sammankomst blir sopplunch den 18 mars i Tulleråsen, då råkes ma!

Elsie Jonsson