Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Offerdal-Alsen

Annons

Höstens final blev det traditionella julbordet i Tulleråsen. Efter lottförsäljning och en mugg värmande glögg hälsade ordförande Nils-Erik Eriksson 94 gäster varmt välkomna. Roligt att så många hörsammat inbjudan.

Nils-Erik informerade om anmälan till Östersundsrevyns extra föreställning, vartefter vi bjöds till julbordets alla läckerheter, mycket och välsmakande. Ris a la Malta och kaffe med kaka avslutade ätandet.

Anders Berggren, Mr Hammond, underhöll med en underbar spelglädje och Gunnel Nilsson läste en dikt samt Tomten av Viktor Rydberg.

Utlottning av skinka på entrélotten och motionskorten gick till dem med stor tur. Lotterier som såldes gick åt som smör i solsken och ett fantastiskt vinstbord väntade lyckliga vinnare. Tur flera gånger för en del och inga för andra, men trevligt har ett slut, så även denna gång.

Nils-Erik tackade Gutten och Fanny som ordnat julbordet samt önskade oss en god jul. Vi önskar alla PRO:are god jul och ett gott nytt år

Elsie Jonsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel