Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Offerdal-Alsen

Hösten inleddes med surströmmingsfest. Nils-Erik Eriksson hälsade 70 festdeltagare varmt välkomna. Borden var dukade med en fantastisk fin bordsdekoration, det var rosenhallonblad med dillkronor och rönnbär.

Nils-Erik påminde om att söka hyresbidrag och att stavgången är på torsdagar. Hade även lite lättgympa med oss.

Surströmmingsprinsen från Ulvön skänkte surströmming till PRO-föreningar i Jämtland, även till oss. Surströmmingen serverades som vanligt med hembakt ”mjukbrö” och tunnbröd, samt alla tillbehör. Tänk att nåt som luktar så illa, kan smaka så bra. Kaffe och kaka avslutade ätandet.

För underhållningen stod Göstas trio med sång och musik med många kända låtar. Lotterier såldes med fina vinster, skänkta av festdeltagarna.

Höstmöte/musikcafé ägde rum i Alsens församlingshem med sedvanliga höstmöteshandlingar. Verksamhetsplanen för 2020 delades ut till medlemmarna samt redovisningen av vår budget som godkändes. Medlemsavgiften till vår förening blir oförändrad.

Det serverades smörgås, kaffe och kaka. Underhöll gjorde Bo Eklunds trio som spelade många härliga låtar. Vilken spelglädje, verkligen uppskattat. Lotteridragningen fick avsluta mötet. Vi träffas vid julbordet den 5 december.

Elsie Jonsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel