Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Offerdal-Alsen

Annons

Den 20 mars hade vi sopplunch i Kaxås bygdegård. Vi serverade en god kycklingsoppa med pasta och hembakt bröd.

Besök av Krokomsbostäders vd Kennet Karlsson och Mikael Söderström, som informerade om bostadsläget i Krokoms kommun, samt svarade på frågor.

Gunnel Nilsson som underhöll med att prata om orden ti och tia, avslutade med: Nu ha jä int ti å stå hen länger. Nils-Erik informerade om studiecirkeln ”stå stadigt”, att förebygga fall som ska börja i Änge park, ett samlingsobjekt mellan Krokoms kommun, ABF och PRO Offerdal-Alsen. Kaffe och kaka smakade bra innan lottdragningen.

Musikcafé i Alsens församlingshem. Det var Elisabeth Grönlund och Gunnar Stenmark från Ås som underhöll. Elisabeth spelade fiol och Gunnar bland annat på säckpipa, med en egen genial uppfinning, blåste ej in luft med munnen, utan med en bälg på armen. Gunnar spelade även på olika pipor, till exempel Härjedals- och Offerdals-pipa. Vi fick lyssna på låtar av Lapp-Nils, Ante Falk och Gustav i Backa.

Fika serverades och lotter såldes med många vinster som skänkts av gästerna. Det blev en gemytlig eftermiddag med härlig musik och trevliga gäster.

Elsie Jonsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons