Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Offerdal

Vårmöte har hållits i Tulleråsens bygdegård. Vice ordförande Nils-Erik Eriksson hälsade varmt välkommen till de med vårblommor prydda borden. Roligt att så många hörsammat inbjudan. Nils-Erik informerade om sommarens bussresa den 24-25 juni som går till Jormlien-Saxnäs-Vilhelmina. Hoppas på många anmälningar.

Vi har glädjande även i år ett lag som tävlar i PRO-vetarna.

Ruth Jönses från Glaukomföreningen Jämtland/Härjedalen informerade om ögonsjukdomen glaukom, grön starr, som främst de äldres sjukdom. Glaukom kan inte botas, men utvecklingen kan fördröjas med läkemedel eller laserbehandling.

Duo Berger underhöll med Johnny Cash- och Elvis Presley-låtar. Verkligen uppskattat!

Efter en välsmakande måltid, samt kaffe och kaka, blev det dragning av lotterier som sålts. Fina vinster som medlemmarna skänkt. Utlottning av vinster på motionskorten samt en matkorg på entrébiljetten.

Nils-Erik tackade alla som kommit och önskade en skön och avkopplande sommar. Alla vände hem med eller utan vinst efter en mycket trevlig eftermiddag.

Glad sommar önskas till alla PRO:are!

Elsie Jonsson