Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Oden

Annons

Den 21 januari hade PRO Oden sitt första trivselmöte år 2020.

59 medlemmar hade anmält sig och 59 kom trots att vinden tog i och bet i kinderna. Vi välkomnade sex nya medlemmar till ett möte som underhölls av Karin och Bure med mångårig erfarenhet.

Efter att ordförande Ewa Wallin hälsat alla välkomna startade mötet med sopplunch. En fantastisk fisksoppa serverades för dagen samt en nyttig sallad och ett nybakat bröd, samt kaffe och kaka.

Ordförande Ewa talade sedan om att vi har ett viktigt årsmöte i februari och uppmanade alla att komma på det. Det är där medlemmar har möjlighet att påverka, vilka som ska vara i styrelsen samt många andra uppdrag som är viktiga i en förening. Kom den 25 februari och för fram din åsikt.

Styrelsen hälsade även välkommen att anmäla till pubafton den 13 mars. Pilkastning, lotteri och lite allsång är stående populära inslag. Soppa serveras alltid till den som är sugen och lite drycker och gott bröd finns även att köpa. Vårt gäng med matlagningsherrar står för att det blir goda smörgåsar.

Karin och Bure underhöll oss med fina sånger, såsom Ett fång röda rosor till dig, Viggen, Högt i det blå, Inbjudan till Bohuslän, Små nära ting och många fler härliga sånger.

Deltagarna var nöjda med mötet på Spiltan och personalen fick applåder för sitt fina och trevliga bemötande.

Seniordagarna på Folkets hus återkommer den 24-25 januari. Katrin Wallin och Maud Berglund arbetar för Oden på fredagen mellan 14 och 16.

Agneta och Peter står för dansen på söndag och PRO Oden är värdar. Alla är välkomna att släppa loss i härliga danser.

Maud Berglund, vår studieorganisatör, berättade att Aktiespararna har en tredagars resa till Riga 2-4 juni, som det går att anmäla sig till.

Sånggruppen i Brunflo ser att det gärna kommer flera för att sjunga tillsammans under en trevlig stund.

Gerd Påhlsson har nu endast hand om skraplotterna och Yvonne Backlund tar övriga lotterier. Lotter ger ett bra tillskott till föreningen. Vi tar även tacksamt emot vinster till lotteriet.

Ett lättsamt trevligt möte gick fort och det var dags för hemgång efter att det varit dragning på lotterna som sålts. Somliga vinner flera gånger och en del aldrig. Svårt val när det är så många fina vinster att välja på.

Ordförande och styrelse tackade de som kom och hälsade välkommen till nästa möte den 25 februari, då det är årsmöte.

Katrin Wallin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel