Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Oden

Budget/höstmötet på Spiltas Krog inleddes med att ordförande Ewa Wallin hälsade femtiotalet medlemmar välkomna och påpekade att dagordning, budgetförslag och verksamhetsplan fanns utdelade på borden.

Därefter bjöds vi på en väluppskattad linedanceuppvisning av Gurli Leanders grupp.

Ewa berättade sedan att det var dags för Spiltas dagens soppa, som var en god morotssoppa med nybakat bröd, sallader och kaffe eller te med kaka.

Så började mötet med att godkänna dagordningen, val av mötesordförande, sekreterare och protokolljusterare. Sedan berättade kassören Eva Moberg att Odens medlemsavgift inte skall höjas utan behålls, det vill säga 30 kronor. Eva redogjorde för budgetförslaget 2020, som ligger på ett litet överskott och satsar lite mer på reseverksamheten Mötet godkände budgeten. Verksamhetsplanen 2020 kommenterades och godkändes av mötet.

Ewa tackade alla för visat intresse och påminde om julfesten den 12 december och årsmötet 25 februari. Mötet avslutades sedvanligt med lotteridragning.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel