Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Oden

Höstens första möte ägde rum den 27 augusti på Spiltas krog.

Efter att ordförande Ewa Wallin hälsat ett femtiotal medlemmar välkomna startade mötet med lunch. För dagen var det god svampsoppa, bröd, sallad, dryck och som avslut kaffe och kaka.

Efter detta var det så dags för underhållning av Shirley och Tommy. En härlig kavalkad av gamla fina låtar såsom Quesera, Du sänder mig de vackraste tulpaner, Skynda att älska det är nära till natten, Tack för alla kyssar du gav mig, En röd liten stuga för två. Dessa och många fler fick vi njuta av och minnas!

Ordförande påminde om nästa träff som äger rum den 25 september på samma plats. PRO Odens programblad, som tidigare delats ut på våren, kommer nu ut om cirka en vecka. Ska bara stoppas i kuvert och ha frimärken på till 913 medlemmar. Därefter lämnar vi till Postnord.

Den 9 september blir det gratis föreläsning på Gamla Teatern av Yngve Gustavsson. Tidigare har denne man pratat om åldrande på tv. Kom i god tid då vi tror det blir intressant. Passa på och ta lunch efteråt om man vill i restaurangen.

Nu är det dags att anmäla om man vill åka på föreningsresa till teater i Stockholm. Tanken är ”En värsting till syster”. Anmäl bindande intresse till Katrin, så får vi se om vi kan få ett bra pris och genomföra resan.

I november kommer vi troligtvis ha vår obligatoriska Ikea-resa.

Studieorganisatören berättade om en planerad miljöcirkel, som ska ledas av Ove Eriksson som arbetat på miljödomstolen (start i september).

Om Gamla Östersund kan Gunilla Edlund Nilsson ha om det finns intresse (start september).

Sjunga i kör kan vi även få göra med PRO Brunflo.

Ingemar Lind kan visa bilder på fåglar. Det får 40 personer från vår förening göra tillsammans med PRO Brunflo.

Lätt vandring återupptas under hösten (start 12 september).

Allt kommer att redovisas i programbladet! Ring gärna för upplysning.

Sewe Wallander berättade att det var 1426 personer på pensionärsdagen på Jamtli.

Som vanligt kommer dansen att starta på söndagskvällarna.

Kom med i PRO-vetarna, uppmanade Sewe. Välkomna!

Tiden gick fort och lotteridamerna kallade.

Därefter slut och tack för idag!

Katrin Wallin

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel