Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Norråker

Annons

I sedvanlig ordning inbjöds medlemmar över 80 år till en höstmåltid i oktober. Även medlemmar under 80 år får naturligtvis delta, men de får själva betala för sin mat. Många tackade ja till inbjudan och det var roligt.

Eftersom vi har en liten lokal och Utposten har lagt ner sin verksamhet i Norråker, så valde vi att åka lite längre i år. Valet föll på Fjällsikten, vilket var ett bra val. Mycket och god mat!

Karl-Ivar hade också dragspelet med, så det blev både spel och allsång innan vi vände åter.

Den 6 december firade vi ”lilla julafton”. Denna gång fick vi hålla till i Norrbygården, med personalens välsignelse. Det blev lite trångt, men stämningen var god redan från början. Först bjöds på glögg och pepparkakor, därefter vankades en god risgrynsgröt, kokad av Maud Pettersson och tunnbrödsmackor med julskinka.

Ett lotteri med skänkta fina vinster såldes och därefter blev det kaffe med hembakt!

Så blev det till slut besök av tomten med flera säckar fulla med julklappar! Eftersom alla haft med sig en julklapp, så fick alla en klapp i stället.

Därefter önskade vi varandra god jul och gott nytt år och åkte hem.

Nästa möte blir den 16 januari i vår lokal.

Aina Lithander

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel