Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Norråker

PRO Norråker avslutade vårsäsongen 2014 med den årligen återkommande friluftsdagen. Den genomfördes denna gång den 12 juni vid Tåsjö gamla skola. Tyvärr var uppslutningen mindre än vanligt denna gång på grund av sjukdomar och andra förhinder, till exempel ostadigt väder! Men stämningen var ändå, som vanligt, varm, hjärtlig och trevlig!

Bertil hade som vanligt fixat en tipsrunda med kluriga frågor, där små fina vinster delades ut till glädje för många. För den som var intresserad av boulespel fanns också den möjligheten. Men glädjen över att bara få träffas och prata var helt nog för många.

Elsa och Arne startade upp gräddning av frasiga, goda kolbullar. Rose-Marie bidrog med nykokt lingonsylt till, vilket verkade smaka alla! Det är förunderligt med kolbullar, även den som aldrig smakat dem förut blir häpen över hur goda och mättande de är. Eva-Lisa fixade gott kokkaffe och Roma bjöd på smakliga bakelser till. Aina skänkte en god kaka med färska rabarber i. Allt smakade förträffligt! Naturligtvis såldes också ett lotteri med skänkta vinster av medlemmarna och det är nästan dagens höjdpunkt för många.

Dagen blev alltså lyckad och nu ser vi fram emot den 20 juli. Då arrangerar vi nämligen en ärtsoppsdag med underhållning vid Skogskojan-Bävercampen. Dit är alla, både pensionärer och icke pensionärer, välkomna. Naturligtvis kommer det också att finnas kaffe med dopp och lotterier.

Aina Lithander