Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Näs-Hackås-Sunne

Ett återkommande arrangemang inom föreningen är 80-årslunchen som i år förlagts till Bjärme bystuga i Näs den 29 augusti. Cirka 25 gäster med åtföljande sällskap lät sig väl smaka av dagens smakliga anrättning som bestod av kycklinggryta, sallad, potatis och mjukstut med smör och mese. Till kaffet blev det kaka med vaniljsås som tillagats av dagens kockar Ingegerd Persson och Ingvor Sweed. (Vid förfrågan om recept fick man svaret att det finns i datorn bakom pannbenet på kocken.) Skön dragspelsmusik och sång stod Rolf och Lotta för som ibland fick hjälp av gästerna.

Träffen anordnades av styrelsen för föreningen som representerades av Sten Fahlvik, Maj-Britt Rova och Sylvia Svensson. Bjärme bystuga var en väl vald plats för att träffas, med ett vackert läge med utsikt över Näsbygden, Näkten och även en bit av fjällvärlden.