Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Näs-Hackås-Sunne

Torsdagen den 10 juli spelades Sydjämtska mästerskapen i boule på sandplanen i Hackås. Sammanlagt deltog 16 lag med 48 spelare från Berg, Bodsjö, Hackås, Hallen, Myssjö-Oviken, Näs och Rätan-Åsarna. Detta är ett årligt evenemang som är mycket populärt bland PRO:s föreningar och medlemmar. Nästa stora tävling blir distriktsmästerskapet för Jämtland/Härjedalen den 21 augusti på boulebanan i Hackås. DM är kval till SM som spelas på Gysinge senare i höst.

Efter fem timmars samvaro blev rangordningen av de tio bästa lagen följande: 1. Berg 1, 2. Hovarna, 3. Lag Anders, 4. Lag Malla, 5. Fästingarna, 6. Hallen 1, 7. Bodsjö 1, 8. Bodsjö 2, 9. Lag Gun och 10. Berg 2. Prisutdelare var Sten Fahlvik, ordförande i PRO Näs-Hackås-Sunne.

Deltagare i det vinnande laget Berg 1 var Villner Lindberg, Agneta Olofsson och Lisa Andersson. I lag Hovarna deltog Lennart Borgebo, Kurt Olsson och Ingegärd Renström och i lag Anders Anders Nylén, Eva Andersson och Rune Olsson.

En mycket solig och varm dag var slut.

Lisa Norrman