Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Näs-Hackås-Sunne

Annons

Onsdagen den 9 april var det dags för vårens medlemsmöte med modeuppvisning. Ett 70-tal glada och förväntansfulla deltagare infann sig på Lyransgården i Fåker. Uppvisningen sköttes av föreningens egna medlemmar som visade Seniorshopens sortiment. Det var Klas-Åke Eriksson, Ingegärd Gylte, Ingrid Hedenström, Rolf Hedenström och Maj-Britt Odén. Det blev en show av färgsprakande vårplagg under konferencier Maria Johanssons vägledning. Det var praktiska ytter- och innerkläder och färgade och ljusa sommarplagg av behagliga kvaliteter.

Före visningen serverades härliga saftiga smörgåsar och kaffe av Lyransgårdens kafépersonal. Efter visningen var det dags för alla att prova och köpa ny stass.

Lokalerna på Lyransgården passade särskilt bra för denna aktivitet med förutom samlingslokal och köksavdelning ytterligare två rum att disponera för provverksamheten. Vilken förträfflig service för oss lite orörliga att på hemmaplan få se modets nya material, modeller och färger. En uppiggande upplevelse att bara få vara med och titta. Nu ser vi fram emot boulestarten den 14 april och vårfesten därefter.

Lisa Norrman