Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Myssjö-Oviken

PRO-styrelsen träffades onsdagen den 5 augusti utomhus hos ordförande Eva Simonsson i Vigge.

Vi blev påminda om att det svenska sommarvädret inte är att lita på. Vi hann dock genomföra styrelsemötet innan regnet kom. Därför är det svårt att veta hur vi ska planera när det gäller aktiviteter, som i dessa tider ju helst bör hållas utomhus. För samlingar inomhus gäller fortfarande rekommendationer om begränsning på 50 personer, så någon surströmmingsfest kan det tyvärr inte bli.

Men man kan träffas utomhus och det har till exempel boulespelarna gjort. 10-15 personer träffas varje tisdag på Agne Åhs Arena. Den som önskar gå med kan kontakta Hans-Erik Lundin. Stavgång under ledning av Bert-Ove Nydalen kommer att starta tisdag den 1 september med samling på Myrvikens torg.

Slöjdgruppen har planer på att börja träffas i lokalen på Träffpunkten i mitten av september. Vi planerar också för att bowling ska komma igång i september även om det troligen inte kommer att vara någon servering på Mötesplats Oviken. Mer information kommer.

Ett stort tack till alla flitiga gångare som bidragit till att vi kan ansöka hos kommunen om tillfälligt aktivitetsstöd. Deltagarlistor kan lämnas in till och med 10 augusti.

Var rädda om er och följ rekommendationerna om att hålla avstånd, undvika folksamlingar och tvätta händerna ofta, så ses vi framöver.

Karin Jirdén

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel