Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Mörsil-Mattmar

Måndagen den 25 augusti spred sig lukten av surströmming ut i lokalerna i Järpens så kallade Lillkyrka. Det var PRO Mörsil-Mattmar som hade ordnat denna tillställning. 44 personer hade anammat inbjudan och lät sig väl smaka. Som vanligt stod a´ Kajsa för serveringen och för det hembakta tunnbrödet.

För den som inte åt strömming fanns vanlig matjessill vilket några tog för sig av. Efter strömmingen och till avslutande kaffetår och kaka så hade vi lotteri med skänkta vinster (stort tack till givarna), där fanns allt från hemgjord sylt till böcker och blommor.

Maud Olsson och Irma Fallström informerade om kommande aktiviteter som till exempel skinnsömnad, boule och bingo. En kort diskussion om årets julbord slutade med att samtliga ansåg att vi ska äta ett julbord någonstans och uppdrog till Maud O att ta in offerter.

Arne Larsson