Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Mörsil-Mattmar

PRO Mörsil-Mattmar hade en friluftsdag den 15 augusti vid Lägerforsen, Ånäset i Mörsil.

Äntligen kunde den genomföras utan hinder av kyla och regn. Ett 20-tal medlemmar samlades i en fin solig dag till en trevlig samvaro. Ordförande Elof Bergqvist hälsade alla välkomna och önskade en trevlig sammankomst.

Föreningens grillmästare Jejje Bergstedt hade hand om grillningen i en muurikka. Inger Sundberg och Liv Näsberg hade ordnat med en god sallad och andra tillbehör. Det fattades heller inga goda bakverk till medtaget kaffe.

Under intagandet av grillmaten så passade man på att diskutera kommande verksamhet såsom surströmmingen den 25 augusti samt om kommande julbord.

Maten smakade gott i den friska luften och kaffet likaså. Kassören Arne Larssons hund Nike visade sina färdigheter i dressyr. Sedan var det dags för lite hjärngymnastik i form av olika frågelekar som olika jämtländska ortsnamn där bokstäverna kastats om samt en omgång av bilder på mer eller mindre kända ansikten.

Jämtländska ortsnamn var verkligen klurigt men alla klarade några av dem.

Dagen hade verkligen inneburit aktiviteter för både hjärna och kropp och alla verkade vara nöjda med träffen!

Ordförande önskade alla en bra fortsättning på sommaren och att man skulle komma ihåg surströmmingen.

Irma Fallström