Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Mörsil-Mattmar

PRO Mörsil-Mattmar höll sin traditionella våravslutning den 23 maj i församlingshemmet Mörsil. Närmare 40 medlemmar deltog i sammankomsten.

Ordförande Elof Bergqvist hälsade alla välkomna och presenterade festens underhållare Elsie Eriksson och Margaretha Gråberg från Kall som kallas också "Bottenstörsan".

Efter en sångstund med flickorna blev det roliga historier av ordföranden. Så var det dags för maten. Karin Jakobsson hade lagat en god fläskfilé med grönsaker och inlagt gurka som var mycket uppskattat av gästerna. Före kaffet var det underhåll och deltagare fick prova sina sångröster i allsång.

Därefter var det dags för lotteri av den av medlemmarna skänkta stora vinstbordet. Sedan var det information om sommarens aktiviteter som bland annat innehåller boule och en friluftsdag vid Lägerforsen.

Efter en trevlig dag önskade ordförande en fin sommar till alla medlemmar och avslutade sammankomsten.

Irma Fallström