Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Mörsil-Mattmar

PRO Mörsil-Mattmar hade årsmöte den 12 mars i Lillkyrkan i Järpen. Föreningens ordförande Elof Bergqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Ett ljus tändes och en tyst minut hölls för de bortgångna medlemmarna.

Dagordningen godkändes och nya medlemmar välkomnades till föreningen. Till mötets ordförande valdes Astrid Olausson och sekreterare Irma Fallström.

Verksamhetsberättelse med många aktiviteter såsom boule, friluftdagar, bingo, allsång, skinnsömnad, surströmmingsfest, julbordet och föreningens 50-årsjubileum i maj godkändes. Förslaget till verksamhetsplanen godkändes också.

Den ekonomiska berättelsen godkändes och styrelsen fick ansvarsfrihet. Ledamöter till styrelsen omvaldes och ser ut som följande: ordförande Elof Bergqvist, kassör Arne Larsson, sekreterare Irma Fallström, studieorganisatör Britt Jönsson och ledamot Gunfrid Nilsson.

Ledamöter till andra uppdrag omvaldes. Nya var Berit Söderholm revisorsuppl., Inger Åsander till valberedning och Yngve Persson och Jeje Bergstedt till friskvårdsgruppen.

Ordförande informerade om PRO:s valupptakt den 14 mars i Östersund och uppmanade deltagare att vara med.

PRO Jämtland deltar i en stor undersökning om hur betaltjänster fungerar för äldre. Kontanthantering av pengar i banker försvinner mer och mer. Deltagare fick fylla i en enkät om frågan.

Astrid Olausson tackade mötets deltagare och avslutade mötet. Sedan väntade Kajsa Engströms goda soppa och hembakat tunnbröd och kaffe.

Sammankomsten avslutades med lotter. Medlemmarna hade som vanligt skänkt många vinster att lotta ut.

Irma Fallström