Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lugnvik

PRO Lugnviks årliga surströmmingskalas fick i år lite annorlunda inramning då vi bytt lokal. I stället för Lugnviksskolans rymliga matsal var vi nu i samlingssalen Kopparslagargränd 2. Det blev för de 56 deltagarna någorlunda god plats men för ”kökspersonalen” blev det mycket trångt och svettigt. Trots detta var tillställningen trivsam och strömmingen och sillen intogs under gemytligt småprat.

Mr Hammond underhöll med sitt som vanligt trevliga musikutbud såväl före, som under och efter maten, samt det efterföljande kaffet och kakan.

Ordförande Lillemor Brandum informerade om att PRO samorganisation i Östersund och SPF seniorerna i Östersund inbjuder till en föreläsning av seniorprofessor Yngve Gustafson i ämnet "Vad alla borde veta om åldrandet". Gustafson är bland annat känd från SVT:s serie "Sveriges bästa äldreboende". Måndag den 9 september föreläser han på Gamla teatern och det är gratis inträde.

I vanlig ordning avslutades träffen med utlottning från ett välfyllt presentbord.

Därefter kunde vi gå ut i det vackra vädret mätta, belåtna och kanske med en liten vinst i handen.

Elsy Johansson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel