Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lugnvik

Annons

Vårens sista månadsmöte och det sista i Lugnviksskolans matsal genomfördes lördag 25 maj 2019.

Ordförande Lillemor Brandum hälsade alla välkomna. Hon berättade att hon varit röstmottagare hela veckan på olika äldreboenden i kommunen. Det har blivit långa dagar och många möten av olika karaktär. Ibland missförstånd som blivit roliga episoder.

Vi hade fått brev från Inger och Elof Jonasson, medlemmar som flyttat söderut. De berättade att de kommit in i PRO-gemenskapen i sin nya stad och deltar i den föreningens olika aktiviteter. De önskade oss alla en riktigt god sommar. Lillemor skickar en svarshälsning från oss.

Vidare informerade Lillemor om nyordningen inför hösten. Nästa möte blir i lokalen på Kopparslagargränd 2, den 31 augusti, då surströmming står på menyn.

Ingegerd Lundebo informerade om planerad resa 24 juli. Resan går först till Lusthuset i Yxskaftkälen. Sedan till en vacker trädgård och sist ett mycket påkostat tågmuseum. Resan avslutas med lunch i Gåxsjö. Annons kommer på hemsidan och i tidningarna i juni.

Lunchen bestod av en favorit i repris, lasagne och rårivna morötter. Efter det kaffe och rulltårta.

För underhållningen stod Åke Jonsson, en välkänd profil i dans-, underhållnings- och radiokretsar. Han underhöll med gamla godingar och delgav oss roliga episoder ur sitt långa liv i underhållningsbranschen.

Som vanligt avslutades träffen med lottdragning från ett välfyllt presentbord.

Elsy Johansson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons