Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lugnvik

Sista lördagen i april, i strålande vårväder, tog sig drygt 60 medlemmar till Lugnviksskolans matsal för månadsmöte med PRO.

Ordförande Lillemor Brandum hälsade alla varmt välkomna. Med tanke på den årstid vi just nu är inne i så läste hon en liten underbar dikt av Tage Danielsson.

Hon presenterade dagens lunch och passade också på att försöka rekrytera personal till köksgruppen, både tillfälligt för majmötet men också för ordinarie deltagande inför höstens verksamhet.

Hasse Thor och Ruben underhöll före och efter lunchen med trallvänliga gamla godingar, Sven-Ingvars, Dan Andersson, med flera. De gav också möjlighet till allsång och önskelåtar från sin digra repertoar.

Mycket god mat i stor mängd serverades. Den måste ha varit mycket mättande för det blev mycket över. Vi sålde en massa matlådor och gav bort morötter i mängd.

Efter god mat och härlig underhållning blev det lottdragning från det välfyllda vinstbordet.

Mätta, med skön musik ringande i öronen och kanske med en liten vinst i handen kunde vi efter en trevlig stund vandra ut i det sköna vädret.

Elsy Johansson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel