Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lugnvik

På PRO Lugnviks medlemsmöte i april hade 62 förväntansfulla gäster infunnit sig för att trivas och umgås samtidigt som man fick ta del av Seniorshops modevisning. Vice ordförande Bosse Johansson hälsade de närvarande välkomna och gav en kort information om, för föreningen, aktuella saker. Han påminde om den tidigare utlämnade enkäten om betaltjänster – en nog så viktig kartläggning av hur vi sköter våra bankärenden med tanke på att den personliga servicen mer och mer försvinner.

Därefter visades kläder från Seniorshopen som presenterade ett stort utbud av vårens och sommarens kläder. Vädret utomhus gjorde det också lättare att känna att nu är våren verkligen på väg. Kläderna visades av mannekänger från föreningen och efteråt gavs deltagarna möjlighet att handla. Utbudet vände sig både till män och kvinnor.

Mötet avslutades med kaffe/te och goda smörgåsar som iordningställts av de duktiga damerna i köket. Som vanligt fanns ett stort vinstbord och lotterna hade en strykande åtgång.

Inger Jonasson