Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lugnvik

Annons

PRO Lugnvik har genomfört sitt årsmöte och 76 medlemmar hade bänkat sig i skolans matsal för att delta i mötet. Ordförande Maud Andersson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. Därefter hölls parentation, ljus tändes, och en tyst minut hölls för de sex medlemmar som avlidit under året.

Under 2013 har 40 personer tecknat medlemskap i PRO Lugnvik. Ordförande hälsade de nya medlemmarna välkomna och uttryckte en förhoppning om att de ska trivas i föreningen.

Till ordförande för mötet valdes Barbro Höckert och till sekreterare Britt Semb. Därefter följde sedvanliga årsmötesförhandlingar. En gedigen verksamhetsberättelse föredrogs, där föreningens samtliga aktiviteter under året refererades i både text och bild. Den ekonomiska berättelsen godkändes och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.

Efter förrättade val består styrelsen av Bosse Johansson, vice ordförande, Ingegerd Lundebo, kassör, Alf Sundin vice kassör, Inger Jonasson, sekreterare, Britt Semb vice sekreterare, Karin Norberg och Göran Wikén ledamöter. Dessutom utsågs ett antal övrigt förtroendevalda och ämnesansvariga.

Föreningens ordförande Maud Andersson delade ut förtjänsttecken till två medlemmar som haft uppdrag i PRO Lugnvik under tiden 2009-2013. Dessa medlemmar var Ingegerd Lundebo och Bo Johansson,

Ytterligare 13 medlemmar avtackades med lotter för sina insatser för föreningen under året.

Vice ordförande Bo Johansson tackade avgående ordförande Maud Andersson och vice sekreterare Sonja Holmberg för deras mångåriga arbete i föreningen.

Efter avslutat möte gavs information om planerade resor, ändrad lokal för styrelsemöten och spel/trivselträffar samt planerade kurser.

Mötesdeltagarna bjöds på en god lunch inklusive kaffe och kaka under det att trubaduren Åke Helgesson underhöll med välkända och trevliga melodier

Intresset för att köpa lotter (åror) var så stort att det inte räckte till alla. Som vanligt bidrog deltagarna själva till det dignande vinstbordet.

Inger Jonasson