Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lit-Häggenås

Hej på er alla! Hoppas att ni mår bra trots denna pandemi som drabbat vårt land och framför allt vår verksamhet, vilket vi alla beklagar men det är lika för alla. Jag tänkte ta kontakt med er på detta sätt och förklara hur vi ligger till. Vi har som ni kanske märkt ställt in verksamhet nu i vår och det beror helt och hållet på att vi måste följa Folkhälsomyndighetens råd för att minska smittorisken.

Sen tycker jag och flera med mig att det är väldigt dålig information till oss som skall vaccineras i fas 2, det är tydligen ingen som vet någonting. Vi vill ju gärna ha reda på hur vi skall bete oss, om vi blir kallade till vaccinering eller om vi skall beställa tid och var det blir för plats? Det är tydligen ingen som vet och det är dåligt. Sen hoppas jag att fas 2 startar så snart som möjligt så vi får igång vår verksamhet igen.

Den verksamhet som jag tror är genomförbar i vår är i maj då vi har friluftsdag på Tigervallen i Häggenås. Där är vi ute och kan hålla avstånd. Sedan får vi se om det blir någon busstur till cowboybåten med lunch.

Ni skall veta att vi inte har glömt er medlemmar utan vi håller tummarna att det åter skall bli som vanligt.

Många kramar och hälsningar med förhoppning om en bättre framtid för oss alla!

Jan Holmgren, ordförande

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel