Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lit-Häggenås

Måndag den 16 november 2020, bjöd PRO Lit-Häggenås in sina medlemmar till höstmöte i Lits kyrksal. 22 medlemmar hade hörsammat kallelsen. För att vara mitten av november var väglaget utmärkt, barmark och åtta grader varmt och det låga antalet deltagare får nog skyllas på den rådande coronapandemin.

Ordförande Jan Holmgren hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Jan inledde med att tända ett ljus och på detta följde en tyst minut för att hedra de coronadrabbade.

Sedvanliga höstmötesförhandlingar följde. Nämnas kan att medlemsavgiften för 2021 är oförändrad. Kassören gick igenom budget för 2021 och ordförande presenterade en preliminär verksamhetsplan för första halvåret 2021. Mycket beror naturligtvis på hur pandemin utvecklas och förhoppningen är naturligtvis att medlemsmöten och aktiviteter går att genomföra.

Vid punkten utmärkelser kallade ordförande fram medlemmarna i festkommittén, Olle Paulsson, Lena Hallkvist och Lars-Göran Henriksson och de hedrades med utmärkelser för sina insatser för föreningen.

Efter avslutade förhandlingar, bjöds deltagarna på kaffe och en delikat smörgåstårta och det var dukat med avstånd så vi behövde inte vara för nära varandra. På detta följde dragningen i lotteriet. Ordförande avslutade dagen med att tacka alla för visat intresse.

Då vi kom hem från mötet möttes vi av beskedet att, på grund av pandemins spridning, inte fler än åtta personer får samlas och det innebär att den planerade julfesten i Häggenås ej går att genomföra.

Erik Dromberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel