Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lit-Häggenås

PRO Lit-Häggenås har haft sin årliga julfest, även denna gång i Häggenås föreningshus.

Varm glögg med pepparkakor, vackert dukade bord och fin julmusik mötte de 85 PRO-medlemmarna då de anlände till Häggenås föreningshus. Det var dags för den årliga julfesten. Efter att gästerna hittat sina platser hälsade ordförande Jan Holmgren alla hjärtligt välkomna.

En jultallrik, som innehöll det mesta en julmatsugen kan begära, inledde kalaset. Därefter småvarmt, revbensspjäll, köttbullar, prinskorv och Jansons frestelse. Som avslutning kaffe och en härlig hembakad kaka samt julgodis.

Det krävs en hel del arbete att arrangera de olika träffar som PRO Lit-Häggenås har, kaffe och smörgåsar och dukning vid våra medlemsträffar, anordnande av surströmmingsfest, julfest och inte minst vid föreningens 70-årsfirande i slutet av september, då det krävdes flera dagars arbete både före och efter festen. Vid kaffet kallade ordförande fram medlemmarna i festkommittén, Lars-Göran Henriksson, Lena Hallkvist och Olle Paulsson. Han överräckte en delikatesskorg till var och en och tackade dem för deras insatser under året.

Musikanterna i gruppen Lätt och Lagom framförde många fina låtar och deras översättningar till jämtska av kända låtar och fina stämsång var mycket uppskattat.

Ett bord fullt med julpaket stod framför scenen och John-Erik Joelsson började dragningen av de lotter han sålt. En del blev utan medan andra vann både två och tre gånger.

Som avslutning tog ordförande återigen till orda och önskade alla en riktigt god jul.

Roland Norrman

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel