Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lit-Häggenås

Måndagen den 21 oktober samlades ett 30-tal medlemmar i Kyrksalen, Lit, för sedvanligt månadsmöte. På programmet stod information från Östersunds Bibliotek.

För informationen svarade Kristina Hedlund och Kristin Björklund och den innehöll en lång rad tjänster, bland annat it-guide två timmar per tillfälle, kostnadsfritt samtal med advokat i 15 minuter, möjlighet att låna böcker med stor stil samt talböcker. Detta gav oss en inblick i bibliotekets verksamhet och ett personligt besök rekommenderas.

Efter detta en frågesport där mötesdeltagarnas kunskaper sattes på prov. Roland Norrman hade plockat ihop 15 frågor i olika kategorier och vinnare blev laget där damerna från biblioteket ingick.

Så en efterlängtad kaffepaus och Olle och Lars-Göran gjorde som vanligt ett strålande jobb.

Mötet avslutades med utlottning av medhavda vinster med John-Erik Joelsson som ansvarig.

Ordförande Jan Holmgren tackade för en intressant dag och överräckte blommor till Kristina och Kristin från Biblioteket. Nästa träff är höstmöte den 18 november, även det på Kyrksalen i Lit.

Eric Dromberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel