Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lit-Häggenås

Vår och höst bjuder PRO Lit-Häggenås de boende på Häradsgården i Lit på musikcafé och den 10 oktober var det dags igen. Klockan 14:00 var lokalen i stort sett fullsatt av boende samt en del anhöriga och Lena Hallkvist från PRO hälsade alla hjärtligt välkomna.

Karin och Bure var dagens musikanter och det var välkända låtar såsom tiotusen röda rosor, Trönderbrura, visor av Evert Taube och mycket passande, Lars Berghagens farväl till sommaren, samt flera andra kända låtar som gästerna klappade takten till.

Efter en halvtimmes underhållning serverade damerna från PRO kaffe och bjöd av de dignande brödfaten, fyllda med hembakat bröd. Efter detta ytterligare en stunds underhållning och Karins smittande entusiasm och sång samt Bures fina dragspelsmusik gick verkligen hem.

Det hördes många positiva kommentarer från gästerna och vi i PRO Lit-Häggenås upplever att dessa träffar är mycket uppskattade och till våren återkommer vi med ett nytt musikcafé.

Roland Norrman

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel