Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lit-Häggenås

Annons

Lit-Häggenås PRO arrangerade friluftsdag måndagen den 10 juni.

Trots en del mörka moln på himmelen, blev det en fin dag på Tigervallen i Häggenås, då Lit-Häggenås PRO hade avslutning på vinterns och vårens medlemsmöten. 35 PRO:are hade mött upp och på programmet stod tipspromenad, boulespel samt en del andra uteaktiviteter. Ordförande Jan Holmgren hälsade alla välkomna och gav samtidigt information om aktuella frågor som berör föreningen.

Vid dessa träffar bjuder föreningen på grillat och Olle och Lars-Göran skötte den sysslan med bravur. Tigervallen har en fin servering och där hade Lena dukat upp med potatissallad, sallader och annat som hör sommaren till.

I tipsrundan, som bestod av 12 frågor, hade ingen alla rätt, men väl fyra med 11 rätt och ett kast med bouleklot mot ”lillen” fick avgöra placeringen. John-Erik hade sålt en hel del lotter och prisbordet bestod av en hel del skänkta vinster och de flesta vann någonting.

Det hördes på ”surret” i lokalen att många hade mycket att prata om och en viktig del i dessa träffar är ju att träffas och utbyta tankar.

Stort tack gick till Olle, Lars-Göran, Lena, Sören med flera som ställde upp för att genomföra denna dag.

Nu blir det ett uppehåll med möten till den 21 augusti då vi äter surströmming i Handog och i september blir det jubileumsfest då föreningen fyller 70 år. Mer om dessa arrangemang i kommande annonser samt på föreningens hemsida.

Roland Norrman

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons