Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lit-Häggenås

Annons

Den 22 och 23 juli var vi cirka 35 personer som gav oss iväg på bussresa, denna gick mot Gäddede men första stoppet var vid Alanäs kyrka där vi intog fika bestående av stut och kaffe. Därefter besökte vi kyrkan den var mycket fin både ute och inne.

Därefter äntrade vi bussen vilken styrdes av vår trogna chaufför Folke. Han tog oss till Fågelberget där vi åt lunch, mycket god mat och en bedårande utsikt. Sedan for vi till Gäddede där vi blev tilldelade rum för övernattning på hotellet, efter en god middag bestående av fjällröding så blev det samvaro ute i den fina sommarkvällen.

Efter en skön natts sömn blev det så en stor frukostbuffé innan vi for till Naturum och blev visade runt. Därefter styrde Folke bussen mot Nordli i Norge, ner till Sörli och därefter till Valsjöbyn där vi besökte ett tjusigt vattenfall innan vi styrde mot Myrbodarna för lunch. Där var som vanligt god mat, solen gassade och det var mycket varmt men av någon anledning så kom ett molnflak och lade sig över Myrbodarna under tiden som vi åt vilket alla tyckte var skönt.

Så fortsatte färden till Skärvången där det inhandlades ost och nästa stopp blev i Laxviken där vi blev visade runt på flottarmuseet.

Efter en lång dags resa så kom vi då hem till Lit vid 20-tiden, både Marianne och Folke avtackades för väl genomfört arbete med resan och alla var väldigt nöjda.

Jan Holmgren