Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Lit-Häggenås

PRO Lit-Häggenås har haft årsmöte på Gamla kommunalhuset i Lit. Mötet öppnades av Jan Holmgren, som hälsade de 36 närvarande medlemmarna välkomna.

Parentation för de medlemmar som under året avlidit hölls av Inger Mårtensson med en dikt, ett tänt ljus, en tyst minut och med musikstycket Jämtländsk kärleksvisa spelat av Bertil Bladhs orkester.

Kjell Carlsson valdes till mötesordförande och Stig Wahlberg till mötets sekreterare. Den omfattande verksamhetsberättelsen för 2013 presenterades av Jan Holmgren, och godkändes av mötet.

Den ekonomiska berättelsen för 2013 presenterades av Göran Mårtensson, och godkändes av mötet. Revisorernas berättelse för 2013 lästes upp av Göran Mårtensson. Mötet beviljade ansvarsfrihet för styrelsen för 2013.

Mötet antog de föreslagna kostnadsersättningarna till förtroendevalda för 2014. Efter att val förrättats, så har följande ansvarsområden besatts enligt följande: Jan Holmgren ordförande, vice kassör, webbredaktör, Alvi Berglund vice ordförande konsumentansvarig, kontaktman Nyby, Stig Wahlberg sekreterare, kontaktman Häggenås, Göran Mårtensson kassör, Marianne Hellström styrelsemedlem, studie- och reseansvarig, Margit Jonsson styrelsemedlem, vice sekreterare, Uno Hallkvist styrelsemedlem, valberedning, Erik Dromberg styrelsemedlem. Carina Vest ersättare, Mats Andersson ersättare, Inger Mårtensson medlemsansvarig, kontaktman Husås-Ringsta, festkommitté, Gunnar Lööf friskvårdsansvarig, lotteriansvarig, trafikansvarig, valberedning, kontaktman Häggenås, bouleansvarig, Ulla Berglund kontaktman Lit, Ally Arhusiander kontaktman Lit, dansansvarig Hårkvallen, John-Erik Joelsson kontaktman Husås-Ringsta, sammankallande valberedning, Inger Lööf festkommitté, revisor, Roland Norrman sammankallande festkommitté, Lennart Carlsson revisor, Bror Arhusiander dansansvarig Hårkvallen.

Valda som ombud till PRO-distriktets höst- och årsmöte: Jan Homgren och Alvi Berglund, ersättare Erik Dromberg.

Kjell Carlsson riktade ett tack till föreningens förtroendevalda för ett utmärkt arbete, och riktade ett särskit beröm till festkommittén och till de som arbetat med Hårkvallendanserna. Därefter överlämnade han klubban till Jan Holmgren.

Jan Holmgren tackade de avgående styrelsemedlemmarna Lisette Eriksson och Olle Paulsson för ett bra arbete, och överlämnade en blomma till dem var. Han avslutade mötet och tackade för det visade intresset.

Kaffe, smörgås och kaka bjöd Maud, Roland och Märit på, och fin musik spelades av Bertil Bladhs orkester.

Lotteriet, med vinster skänkta av mötesdeltagarna, blev till förnöjelse för många.

Stig Wahlberg