Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Leva livet

Annons

PRO Leva Livet hade vid sitt trivselmöte i april 82 besökare. Ett alldeles förträffligt besökarantal då både påsklov och en vacker sommardag fanns utanför dörren till möteslokalen.

Men man förstår besökarna då ett spännande föredrag skulle hållas av geolog Leif Tjärnström. Vi fick ta del av Leifs stora kunnande inom området och det var en spännande resa om den mark vi trampar på och vad våra jord- och bergarter innehåller. Och vem kunde veta att Jämtlands län har de stora artrikedomar som Leif kunde beskriva för oss? Ett stort intresse röntes bland åhörarna och efteråt fanns de som vill studera ämnet vidare i cirkelform. Hoppas det kan bli verklighet för de intresserade.

Katarina Antan, samordnare för ledsagning och avlösning inom Östersunds kommun, besökte trivselmötet och informerade om verksamheten. Ett intressant uppdrag där många behövs för att göra en dag innehållsrik för behövande.

Marinel Isaksson deltog med sång till eget gitarrspel. Marinel är en fantastiskt duktig musiker som lät oss höra välkända sånger och visor där vi också kunde delta med lite allsång i refrängerna. Marinel avslutade sitt program med en mycket vacker religiös sång på afrikansk dialekt.

Innan hemgång i det vackra sommarvädret avslutades mötet med lottdragning av många fina skänkta vinster.

Harriet Jorderud

 

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons