Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Krokom

Annons

PRO Krokom höll medlemsmöte i Näldens bygdegård fredagen den 17 maj. Dagen bjöd på sommarvärme och ute började grönskan sätta fart. Trots det var vi många, cirka 70 personer, som valde att träffas och trivas inomhus.

Örjan Persson hälsade välkommen och berättade att han besökt kommunens informationsmöte gällande ny teknik som finns för vårdkunder, exempelvis olika trygghetslarm, GPS-klockor och nattrokameror.

Gunnel Vejdeland berättade från KPR:s senaste möte, där öppna beredningsmöten planerades och varav det första blir på Hällebo den 26 augusti. På biblioteken kan vi få hjälp och råd av Digidelcenter gällande våra telefoner och datorer och under vecka 40 kommer kampanjen "Balansera mera" med tanke att minska fallolyckorna.

Barbro Johansson puffade för att söka bostadstillägg och blanketter fanns tillgängliga. Programmet för Vildmarksresan fanns också att tillgå. Med tanke på den var det helt perfekt att Bosse Karlsson visade sina fina bilder från en resa han gjort under några vackra höstdagar i just dom trakterna.

Sedan var det dags för kaffe och en härlig macka med ägg och ansjovis, varpå följde dragning på fem sålda lotterier.

Som avslutning spelade vi bingo vilket Anita Svärd och Britt Jonasson som alltid skötte på ett förtjänstfullt sätt.

Vi önskade alla medlemmar en glad och trevlig sommar med lagom värme och ser fram emot att träffas vid resor, utomhusboule och motionsdanser.

Gunnel Vejdeland

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons