Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Körfältet

PRO Körfältet höll sitt årsmöte på Reveljen den 22 februari.

Ordförande Ulla Deutschmann hälsade alla, särskilt Gertrud Nygren och Trubadur Marinel, hjärtligt välkomna. Ett ljus tändes, en tyst minut hölls till minne av de medlemmar som har gått bort under året och Ulla läste en dikt av Pär Lagerkvist.

Trubadur Marinel tog nu vid. Han hade i dag med sin ”farsa” på bas. Med många välkända sånger och trevligt småprat underhöll han en mycket nöjd publik och fick stora applåder.

Till dagens presidium valdes: Ordförande Gertrud Nygren och sekreterare Britta Dahlberg samt två justerare, Irene Wilhelmson och Gun Sjödin.

Verksamhetsberättelsen gicks igenom steg för steg och godkändes. Revisorernas berättelse fördrogs och ansvarsfrihet beviljades styrelse och revisorer.

Sedan följde val av styrelse och förtroendevalda.

En ny medlem hälsades välkommen.

Vår nyligen 90-års fyllda gymnastikledarinna berättade om vikten att röra på sig. Hon är ett gott exempel.

Gertrud Nygren, vice ordförande i PRO-distriktet, berättade om svårigheten att få regionen att förstå vikten av friskvård för pensionärer, samt att Korpen kommer att ha en utbildning i Gå-fotboll och Pickelboll.

Inger Persson, Inger Fahlgren, Yvonne Bergkvist och Kerstin Gustavsson avtackades med en blomsterkvast för lång och trogen tjänst. Även Gertrud Nygren, som utfört ett fantastiskt jobb som ordförande, fick blommor som tack.

Mötet avslutades med kaffe och läcker smörgåstårta, som serverades av dagens arbetskommitté samt dragning av lotteriet.

Ulla Deutschmann

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel