Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Körfältet

Annons

Till jazziga toner började PRO Körfältet sin vårtermin den 18 januari.2020.

Efter att ordförande Ulla Deutschmann hälsat alla välkomna och presenterat dagens program var det dags för Maud Sparrman och Peter Grå, gitarr, att underhålla oss med litet jazziga toner. ”All I do is dream of you” fick oss att börja röra på foten. Grete och Jörgen Ingmans ”Dansevise” väckte gamla schlagerfestivalminnen till liv. Teach me tonight i Tage Danielssons översättning blev ”Lär mig ikväll” och visst kan Route 66 bli E14 på jamtska, översatt av Maud.

Nu är det dags för studiecirklar och andra aktiviteter igen så vår studieansvariga Astrid Eriksson presenterade vårens utbud. Allt hittar du på PRO Körfältets hemsida eller tag kontakt med Astrid.

Fräscha smörgåsar och gott kaffe serverade dagens arbetsgrupp. I pausen såldes även PRO skraplotter, några med vinst.

Därefter var vi musiksugna igen, så Maud och Peter lät oss följa med till Italien i ett knippe välkända melodier. Beppe Wolgers ”Sakta vi går genom stan” tog oss snabbt hem till Sverige igen. Stort tack till Maud och Peter för denna jazziga eftermiddag.

Lotteridragningen återstod, där flera fick njuta av en chokladask.

Ordförande tackade för en trevlig eftermiddag och påminde om kommande årsmöte.

Britta Dahlberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel