Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Körfältet

Ulla-Britta Johansson inledde PRO Körfältets budgetmöte med att spela Kyrklåt från Rätansbyn. Därefter följde en stunds underhållning med både Höstvisa och Dan Anderssons Gunnar Vägman.

Ordförande Ulla Deutschmann tog ordet och hälsade alla välkomna till höstens budgetmöte. Leif Persson och Gertrud Nygren från distriktet presenterades. Ulla–Britta hade redan presenterat sig med sång och musik.

Nu följde genomgång om budgetutfall och förslag till ny budget för 2020. Den nya budgeten godkändes av mötet. Förslaget om oförändrad medlemsavgift i vår förening gick också igenom.

Leif Persson pratade litet om hur det ekonomiska läget i distriktet såg ut med minskat bidrag från regionen samt att medlemsantalet har minskat något.

Gertrud Nygren poängterade vikten av att röra på sig som äldre och vikten av att träna balansen. Vi i Jämtland ligger väldigt dåligt till när det gäller fallolyckor, så friskvård är av väldigt största vikt.

Efter gott fika serverat av dagens arbetsgrupp sjöng och spelade Ulla-Britta ytterligare en stund. Tiden gick fort och likaså åtgången på lotterna till dagens lotteri, där vinsterna var hembakt tunnbröd

Ordförande tackade för en ny budget, för information och alla för en trevlig eftermiddag. Glöm inte adventsfika och grötfest.

Britta Dahlberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel