Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Körfältet

Ett förväntansfullt gäng PRO: are hade den 19 oktober samlats på Mötesplats Reveljen för att titta på och handla kläder från Senior shop, som PRO Körfältet hade bjudit in som huvudattraktion till oktobers träff.

Aina Sundbaum, från Senior shop, hade hängt en otroligt fin och omfångsrik kollektion som väntade dagens gäster. Fyra modiga damer och en modig man hade fått prova ut fyra olika visningar vardera. Förväntan låg i luften bland de församlade som satt vid fint dukade kaffebord.

Liss-Inger Lantz, Marie-Anne Olsson, Inger Persson, Britta Dahlberg och Gunnar Lindgren visade höst-, vinter-, fest- och vardagsplagg. Publiken fick både titta extra och känna på plaggen som visades. Visningen avslutades med att alla modellerna visade sig för att för att ta emot publikens applåder.

Ett trevligt avbrott i vardagen var detta initiativ.

Under prat om kläder och storlekar serverades kaffe med en god smörgås och kaka. Fritt fram var det att prova och handla sig ett nytt plagg, så länge vi önskade.

Dags för lotteridragning. Tre lottringar hade sålts och flera hade middagen räddad då dagens vinster var korvringar.

Vår studieansvariga Astrid Eriksson tog ordet och kallade fram Monica Helin. Monica är bouleansvarig och har under året ställt upp i vått och torrt för att boulen skulle kunna spelas. Hon belönades med blommor, present och applåder.

Med detta började gästerna droppa av och en trevlig eftermiddag med fina kläder och trevlig samvaro var till ända.

Nästa gång träffas vi den 23 november för budgetmöte

Britta Dahlberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel