Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Körfältet

Norrlands delikatess, surströmmingen, hade lockat ett 50-tal PRO-are från Körfältet till Mötesplats reveljen den 23 augusti.

Dagens musikanter, Karin och Bure, spelade och sjöng melodier som vi alla kände igen och kunde sjunga med i. De gjorde ett avbrott i underhållningen då den efterlängtade strömmingen serverades. Strömmingen var av en bra årgång och gick åt i rasande fart. Som lock på strömmingen serverades kaffe och prinsesstårta. Karin och Bure fortsatte ytterligare en stund med musiken.

Under året har det spelats boule och nu följde prisutdelning i PRO Körfältets boulemästerskap. Prisutdelare var Monica Helin, bouleansvarig. Första pris gick till Anna-Lisa Ågevall, andra pris till Ruberth Blomström och tredje pris till Astrid Eriksson. Alla tre förärades en fin pokal.

Ordförande Ulla Deutschmann tackade alla i dagens arbetsgrupp och alla övriga som hjälpt till att anordna denna superba tillställning. Litet information hanns också med om kommande verksamhet innan det var dags för ännu en höjdare, lottdragningen. Dagens vinster bestod av hembakt tunnbröd. Många lotter hade sålts och många vinnare blev det.

Nästa medlemsträff blir den 21 september.

Britta Dahlberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel