Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Körfältet

Den 30 augusti, en dag då sommaren såg ut att återvända till våra breddgrader, samlades ett 60-talpersoner på restaurang Lime för att äta surströmming och umgås. Stämningen var på topp och alla högg in på den rikligt uppdukade surströmmingsbuffen. Det fanns också sill för den som inte är så förtjust i den doftande delikatessen.

När alla var mätta och belåtna tog dagens underhållare plats på scenen. Lotta och gänget spelade och sjöng en rad välbekanta örhängen, där många stämde in i sången. Rolf på dragspel sjöng också en bejublad variant av sista dansen med text på jamska av Lars Persa.

När musiken gjorde en paus rapporterade ordföranden om att avtalet med SJ nu har förlängts. Till slutet av augusti 2015 gäller 10 procents rabatt. Nästa medlemsmöte (studieupptakt) blir den 20 september på Palmen.

Gymnastiken startar den 24 september 10.45 på Reacting, studiecirkeln Jamtska den 8 september klockan 13 på Palmen och den 22 september startar sånggruppen. Övriga aktiviteter och cirklar meddelas på studieupptakten. Bingo spelas den 6 och 27 september.

Monica Halen delade nu ut priser för klubbmästerskapet i boule, som hade företagits en kall och regnig dag. Pristagare var Tommy Hammar, Astrid Eriksson och Nancy Westin. Vår förening deltog också i DM i Hackås med två lag. Dessa placerade sig på sjätte respektive åttonde plats av 24 lag. Bra jobbat!

Efter mera musik av Lotta och gänget förrättade Lennart Westlin den mycket populära lottdragningen och alla gick hem mätta och glada i det vackra solskenet.

UD