Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Hede-Vemdalen

Annons

PRO Hede-Vemdalen höll kvartalsmöte i Vemdalen den 17 september med 59 närvarande PRO:are, en otroligt vacker höstdag.

Ordförande Anita Nordén öppnade mötet och hälsade alla välkomna och meddelade att vi har fått fem nya medlemmar till föreningen sedan förra mötet, ingen av dessa var närvarande. Bland deltagarna fanns Kalla Zackrisson som fyllde 89 år och vi hurrade för henne.

Judith Myhr meddelade att höstens resa till Åland är fullbokad, och att PRO i Funäsdalenplanerar en tredagarsresa till Gotland veckan före midsommar 2015.

Sommarens lotterier har slutförts och allt har sålts.

29 september-5 oktober sker en länsomfattande kampanj Stå på dig för att förebygga fallolyckor.

Hans Erixon redogjorde för höstens kursverksamhet där han i första hand proklamerade förstudiecirkeln Passion för livet.

Sedan kom en härlig doft från köket av nykokt potatis och nyöppnade surströmmingsburkar.Aptiten var god och potatis, strömming, tunnbröd med mera hade en strykande åtgång. Efter maten och kaffet fick vi en trevlig underhållning av Jon Olofsson från Klövsjö som sjöng och spelade gitarr blandat med kluriga historier.

Dragning av det sedvanliga lotteriet verkställdes och dagens vinster var nyplockad lingon, falukorvring, kaffepaket och tavlor.

Anita Nordén tackade slutligen alla deltagarna samt festkommittén för en trevlig samvaro.

Åke Nilsson