Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Hallen

Onsdagen den 5 februari genomförde Hallens PRO ett medlemsmöte på Bjurgården i Hallen, med temat Midvinterblot. Till detta möte hade man även bjudit in SPF Seniorerna Västra Storsjöbygden.

Mötet inleddes med att den tidigare PRO-ordföranden Gunnar Jansson framförde en sång av Allan Edvall. Därefter hälsade den nuvarande ordföranden Willy Granlöv alla välkomna och läste sedan ur en gammal skrift hur de gamla Midvinterbloten på 1200 talet gick till.

Därefter var det dags att inta dagens lunch som bestod av fiskgratäng med sallad. Efter att lunchen avslutats med kaffe och kaka vidtog musikunderhållning av Reminders, som bjöd på ett antal gamla populära låtar från den tid när vi alla var yngre.

Efter att den trevliga musiken upphört var det dags för dragning på de försålda lotterierna, där en mängd fina vinster, bland annat skänkta av lokala företag, hittade nya ägare bland de 53 deltagarna.

Willy Granlöv tackade först de närvarande, och SPF Seniorerna Västra Storsjöbygdens ordförande Arne Nilsson, framförde ett tack till PRO Hallen för att de blivit inbjudna till detta möte.

Roland Johansson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel