Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Hallen

Annons

Torsdagen den 7 mars genomförde föreningen sitt årsmöte på Hallgården. Trots att vädret inte var det bästa så deltog 34 medlemmar på mötet. 

Före årsmötet bjöd föreningen på en välsmakande lunch. Dessutom blev de deltagande medlemmarna bjudna på en trevlig underhållning av Åke Jonsson, som många av de närvarande minns från yngre dagars danser på olika dansbanor. Gamla välkända bitar från tiden när deltagarna var yngre.

Efter kaffe med en god kaka, öppnades årsmötet av föreningens ordförande Willy Granlöv, som började med att tända ett ljus till minne av de under det gångna året avlidna medlemmarna.

Till mötesordförande valdes Roland Johansson.  På de flesta platserna blev det omval, men då en i styrelsen, Sven-Åke Sundbaum, flyttat från orten, valdes Monica Olofsson in i hans ställe. Tyvärr är tendensen att det blir svårare och svårare att få personer att ställa upp på olika uppdrag, vilket inte underlättar valberedningens arbete.

Innan mötet avslutades, så avtackades Sven-Åke Sundbaum för sitt arbete i styrelsen under många år med blommor och choklad. Även mötets ordförande tackades med samma saker.

Roland Johansson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons