Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Hackås-Näs-Sunne

Torsdagen den 15 juli genomfördes, igen, den årliga bouletävlingen Sydjämtskan av PRO Hackås-Näs-Sunne, på Hackås bouleplan. Tävlingen startade redan klockan 10 på morgonen och var genomförd vid 13.30-tiden.

Tävlingsdeltagarna var på väldigt gott humör. Glada för att äntligen få träffas och tävla igen, efter att sanktionerna lindrats trots pågående pandemi.

Åtta lag tog chansen att delta denna varma och fina dag som fick en välkommen regnskur i slutet av tävlingen. Finalen kom att stå mellan Hackås lag 3 och lag Hallen, där lag Hallen drog det längsta strået och vann. Bronsmatchen stod mellan Hackås lag 4 och lag Bodsjö, där lag Bodsjö tog hem priset.

Vinnarlaget Hallen bestod av Roland Johansson, Ann-Margreth Kvist samt Marianne Staaf. I silverlaget, Hackås lag 3, deltog Olle Svelander, Maj Britt Rova samt Claes Göransson.

Domaren Mats Hult dömde som alltid helt rättvist!

Nu ser vi fram mot kommande PRO DM i boule, som genomförs på Hackås bouleplan den 12 augusti.

Stig-Björn Sundell

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel