Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Frostviken

Annons

När hösten närmade sig blev det dags för ”Pratstunden” på äldreboendet Forsgården igen. Pratstund med go´fika varje torsdag är något att se fram emot. Då kommer pensionärer både från byn och de boende från Levinsgården och Forsgården.

Elsa och Maggan spelar på träffarna och det blir allsång. Men de har dock inte haft möjlighet att spela för oss under alla pratstunder och då är de verkligen ”sakensamma”! Oftast är de i alla fall med och då passar även Janerik på att ta fram dragspelet. De avslutar alltid med Lusgrisen, som verkligen sätter sprätt på domnade livsandar och alla klappar takten av hjärtans lust.

I Stora Blåsjön åt Frostvikens PRO årets surströmming .

”Ulvöprinsen” Ruben Madsen i surströmmingens Mekka, Ulvön, bjöd på strömmingen. En sån härlig gest och så gott! Från när och fjärran strömmade strömmingssugna deltagare till. Flitigt deltagande från olika byar på båda sidor om norsksvenska gränsen. Det blev naturligtvis också dans och denna kväll till trogna Hasse Thor och Ruben.

Det traditionella julbordet njöt vi av i december tillsammans med våra norska vänner. Avslutade med sedvanliga lotterier och dans till Odd Magne.

Gunnel Fredriksson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel